måndag 11 mars 2013

En hel vecka sedan!

Shit pommez vad tiden går fort!
Det var en hel vecka sedan jag sist skrev här på bloggen. Jag svär, jag har haft full upp och jag svär igen; det har ta mig 17 varit den hemskaste veckan i mitt liv...tror jag faktiskt!

Först blev Tobias sjuk och låg i influensan. Han åmade och hade sig och mådde såååå dåligt(tänkte jag)för det brukar låta likadant på honom om han är lite förkyld eller lite halsbränna. Men ack så fel jag hade. Han var ju skitsjuk visade det sig. Sååå: Förlåt Tobias för att jag inte tog dig på allvar!

Sedan blev Esther sjuk. Riktigt sjuk!
Så sjuk att det var ambulansfärd hela vägen till SÖS.
Vi fick stanna och sova på sjukhus så att man fick klaustrukänsla. Man fick ju inte lämna rummet.
Lilla Snäckis åkte på feberkramper. Den där i värsta laget. En sådan som man aldrig någonsin mer vill se eller vara med om. 
Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Trodde jag förlorade henne. 
Tur man hade en granne som hjälpte mig med att ringa ambulansen.

Sedan blev ju jag sjuk.
Alltså, sängliggandes hela fredag-söndag. Kul helg. Not!

OCH sist men inte minst:
Idag började Esther på dagis.
Hjälp,
hon började med inskolningen på dagis idag. Nä, jag vill inte. Tiden har gått för fort och jag vill bara stanna klockan.
Hon var grymt duktig för sin första dag. Hon till och med somnade med de andra små kidsen. Hur gulligt som helst. Tack och lov så ska hon bara gå 3 dagar i veckan från och med maj. Sedan blir hon ledig hela sommaren juli-september då Tobias ska vara hemma med henne. Sedan blir det 4 dagars dagis för hela slanten fram till jul. Det är ju en rätt bra inskolning tror jag. Helst hade jag aldrig lämnat henne på dagis eftersom jag vill vara hemma med henne....men, så har man ju ett arbete man måste gå tillbaka till.

Jag berättar mer om dagis i veckan. 
Hej hej så länge


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar