måndag 26 november 2012

vet..vet inte..vet..vet inte..

Nä,
jag kommer på mig själv att jag faktiskt inte vet om jag ska fortsätta blogga eller inte. Jag vill, jag vill inte.
Då tänker kanske ni; och vem bryr sig?
Jo,
man kan ju bry sig om man är mig.

Anledningen den här gången till varför det tog sådan tid för mig att över huvud taget logga in på min blogg, var för att jag totalt tröttnade då jag reste iväg till Helsingfors för några veckor sedan.
Det var Murphys lag från början till slut.

Lyssna på det här:
Jag och Snäck bestämmer oss alltså för att flyga över till Helsinki. Vi packar iväg oss och tar oss ut kommunalt till centralen och arlanda express därefter. Jag älskar för övrigt det där expresståget!
Det börjar alltså att halva packningen rullar iväg för mig redan i nerförs backen i t-banan hemma. Hissen funkade inte här.
Jag kommer till T-centralen och där fungerar inte hissarna heller, så då får jag hjälp av väktare att ta mig uppför rulltrappan med packningen. Sedan fastnar vi i hissjäveln inne på centralen. Vi får hjälp ut av någon fransos.
Vi stressar iväg och jag får inte riktigt ihop packningen med vagnen, men till slut så fixar vi det också. Snäck är för övrigt en liten docka som är så himlans snäll att man knappt tror det är sant. Hon hänger på i vått och tort. Utan gnäll eller konstigheter. Inte ett pip på hela resan dit/där/hem.
Väl på planet stänger jag ju av mobilen och kommer på i samma sekund att jag inte har bytt till personlig pinkod. Och va fan va nu den där koden?
Det slutar med att jag inte har telefon på hela Helsinkivistelsen. Tröttsamt värre.
Och Tobias som var i Tokyo..jo, allt löste sig men det blir ju liksom problem när man inte har en telefon.
Nåja,
detta ledde ju till att jag inte heller tog ett endaste foto, då jag tänkte fota med min nya fina mobil.

Vi anländer till Helsinki, där ramlar jag och snäck mitt i gatan. Jag slår mig som 17 och får ont i armen i flera veckor. Snäck hamnade mjukt på min arm TACK o LOV.
Vi lyckas komma hem till Sofia och där ligger hennes man och kräks då han blivit matförgiftad.
Jahaaaa...whats next?

Jag har alltså inga bilder från den veckan, inte kunnat blogga, inte kunnat ringa och så vidare...

Tobias var för övrigt i Japan och åt skitmat från morgon till kväll. Matkulturen var alltså inte som i USA eller här hemma.

Så,
en snabb uppdatering:
*vi är hemma efter att ha varit i Helsinki
*Tobias har varit i Japan i 11 dagar
*Snäckis har varit sjuk, hon är frisk igen
*vi var på BVC idag och träffade en ny barnmorska som var helt underbar. Hon tyckte vi skulle låta Snäckis vänta med vaccination, då hon bara fått uppleva trågigheter på Vårdcentralen. Idag fick hon leka och lära känna barnmorskan. Hur najs är inte det då? VA?
*Det byggs ständigt om i vårt hus. Det måste vara den 48:e lägenheten som bygger loft och jag är måttligt road över detta. Fan ossåååå...
*jag letar fortfarande extra vagn, det är numera en BrioRace jag har i åtanken. Det går framåt iallafall.
*Snäckis äter skitdåligt och jag vet inte längre vad som kan passa den lilla sessan
*Ungen, den lilla söta vill bada varje dag och har numera lärt sig att ta av sig kläderna själv. Hon kämpar som en galning och har hon bestämt sig, så har hon. Kanske jag borde placera ett "bag in box" på toaletten för att hålla glad min..(skäääämt å sidoooo, för den som inte fattar)
*jag har varit på möte på mitt jobb där jag fått en ny chef
*jag har köpt världens absolut finaste jacka till Esther. Jag är galen, jag vet...men va' fan gör det om 210 år.
*Snäckis har slutat med välling. Stora tjejen nu.
*jag har tackat ja till julfesten den 12:e december.
* igår var jag på min underbara fotomässa och jag lyckades få min Canon sensorpolerad. Vilken lycka. Det känns som om kameran har fått sig ett lyft. En renande spabehandling. Utställningen var inte lika bra som vanligt och jag tyckte Bingo Rimers tavlor var skit. Men det är min uppfattning. Han är ju dock en gud på att fota, det kan man ju inte säga nåt om.

That's it!

Så lång, långkalsong!

PS!
Min blogg ändrar snart adress OCH JAG MEDDELAR GIVETVIS NY ADRESS SÅ SMÅNINGOM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar