tisdag 6 november 2012

Mina Mission!

Ärligt talat, när jag får något på hjärnan så släpper jag det inte!
Jag måste liksom ha ett uppdrag att genomföra, nästan alltid. När det sedan är slut måste ett nytt påbörjas. Det kan vara allt från att bestämma mig för om jag ska göra nagelförlängning eller köpa en overall till Snäckis.
Det ena måste få ta sin tid också.
Mitt nya mission är alltså att få tag på en sittvagn.
Jag har sökt Blocket upp och ner, kan varje inlägg och pris. Har mailat och haft mig.
Ja,
det är skitkul!
Nu e jag ju i valet och kvalet om jag ska köpa mig en schysst begagnad sittvagn, eller köpa den helt åt helvetes ful, så att ingen snor den för mig eller köpa den ny rakt av!
Det senaste verkar ju vansinne, men den är inte så dyr och har man då känningar som KANSKE kan fixa en sådan till mycket överkomligt pris, ja då är det ju färdigtänkt. Jag vet ännu inte om det finns möjlighet till suvvepris eller inte. Men dock kanske ikväll..hehe..
Köper jag en beggad, kanske den går sönder och är sliten. Kostnaden runt 600pix för en hyfsad bra beggad.
Köper jag en asful, som typ ramlar ihop, får jag den för ca.300sek.
Köper jag den schplajs briljerande ny kostar den 1295+300 för ny sufflett. Ja, det är ju inga miljoner vi snackar om här MEN ändå asså...

Och vad ska jag då ha en ny sittvagn till, kanske ni undrar? Jo, jag som är sjukt pedant vill ha en sittvagn att köra Snäckis till lekplatsen med, nu när det är så räligt väder..man drar ju in sjukt mycket sand, sten, gegga och löv..ja, you name it, allt annat skit också! Dessutom gillar ju ungen att stå upp i vagnen(i den hon åker omkring i nu)vilket gör att allt blir smutsigt. Hej o hå så glad man blir dååå.

Not!

Sååå, då tänkte jag ha en vagn ståendes i vagnrummet vid foajén i huset. Parkad där, helt enkelt.
Jag kan inte låta min bugga stå där nere då jag redan blivit bestulen på min första bugga. Dyrt och onödigt! Känner inte riktigt för att ha en massa grus och skit i vagnen heller, då hon många gånger sover i den..jaja..osv osv...

Ohhh, vad ska jag göra?

Beggad eller ny...beggad eller ny???
Dessutom är det ju en vagn som man kan ha i många år framöver, till och från dagis och sånt..ja ni vet!
Jag har kollat in den här:

 


Brio Sitty (bilden är lånad från Brio.se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar