tisdag 28 augusti 2012

Inställd resa!

Jag sveper ett glas champagne, det som blev över här om dagen..(yeaa sure, tänker ni), jo, fan, det blev faktiskt över. Tobias dricker ju inte skumpa och det var söndag och lillan mådde kasst så jag hade inte hjärta att klämma flarran, fast jag hade kunnat. Man har ju blivit vuxen liksom.

Anledningen till varför vi drack champagen orkar jag knappt dra här och nu, men jag kan säga som så va...när man trodde stormen var förbi, dök en sån där jävla trombon upp och grejjade till allt.

Resan bokad och betald.
Esther ska få leka en hel vecka med sin enda kusin(från mammas/min sida) Angelina.
Jag ser framför mig middagar med min Ann-Louise och familj. Jag ser framför mig hur vi äter luncher, ligger på solstolar, plaskar i poolen och snackar en jävla massa go skit. Jag ser framför mig hur Esther och Angelina leker en hel vecka tillsammans eftersom det är något de i vanliga fall inte gör, då de bor på "bästkusten, som de så käckt kallar't", vilket jag i viss mån kan hålla med om.
Jag ser framför mig drinkar och sena uppekvällar med A-L, Bengan, Bella...och Tobias så klart...
Jag ser framför mig hur vi har en hel veckas semester framför oss och det är sjuuuuukt najs!

Allt detta och mer där till, ser jag i min lilla skalle, tills jag får en liten magkänsla som säger att jag kanske borde kolla upp de där utslagen som plötsligt blivit gigantiska.
Asså,
vi snackar från feber, diareé och utslag på kroppen till finnar som plötsligt poppar upp som svampar på kroppen.
Vi var på akuten i söndags, vi drar dit i kväll igen!

När vi ringde fick vi specialnummer att ringa tillbaka, vi fick gå bakvägen till ett rum på andra sidan akuten. Allt var "very special".
När läkaren kom in, smetade hon i sig i tonviss av alkohol, petade så lite som möjligt på Esther och konstaterade inom loppet av 30sekunder: Vattkoppor!

VATTKOPPOR...nu?
Men va fan'
?
Kheee?

Absolut smittosamt. Fruktansvärt smittosamt! Går absolut inte att åka på semester på fredag till något jäkla Turkite, inte där' inte...
asså, vi snackar nu på fredag..om 2 dagar alltså!

-En hel semesterby kan bli smittat pga detta lilla virusbärande barn. Alla som inte haft vattkoppor kan bli smittade på planet. Det smittar som en löpeld!

Min haka i golvet!

Jaja,
vad är väl ändå en bal på slottet?

Jag ringde Ann-Louise och önskade henne en jääävligt trevlig resa asså...-men du, ha så jäävla kul dååå! (Näää..skojja, ärligt alltså, så önskar jag faktiskt er en fantastisk resa, för det är ni värda och jag önskar av hela mitt hjärta att vi kunde få vara med)

Det är då det slår mig!!!
Jag hade ju besiktning på lägenheten idag, då det ramlade in ca.10gubbar och rörde runt i min lägenhet. Kanske man borde kontakta det företaget i morgon... om jag inte minns fel var det ju en gubbe som dog i ett avsnitt av SOLSIDAN..hahaha...
Nä,
jag sveper nu sistan av skumpan i glaset och torkar min tår på kinden.

Next time...next time...(och varför skrev jag denna idiotfras på engelska? vet ej..lät kanske bättre)

Fortsättning följer..
Undrar om Ann-Louise uppdaterar mig om hotell med bilder och allt.
Fan,
Bamseklubben som jag sett fram emot....

Och för dig som läst hela det här inlägget....GRATTIS, du har just läst min första novell...

All kärlek till Angelina, Ann-Louise, Bengt och Bella....

 
 
 
Esther kliver ner i en av resväskorna..
Dags för semester...ehh NOT...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar