måndag 11 juni 2012

Minos Village Chania Agia Marina


Minos Village


Det var ju självklart att man skulle få den sämsta placeringen på en lägenhet, typ den sämsta i världen..men ni som känner mig vet ju också att jag ser till att fixa detta inom loppet av några minuter. Det blev en uppgradering och vi fick en supermysig lägenhet som låg perfekt i skuggläge.

Rummen är nyrenoverade med fina möbler och sängarna är okej, inte supersköna men helt okej. Köket saknar dock lite tillbehör, så ska ni resa hit kan ni gott ta med en bra kniv och vinöppnare.

Sol hela dagen lång på stranden och vid poolen=ja tack!
Skugga på balkongen när man är utomlands=ja tack!(vill vi ha alltså)

Snäck pendlade in och ut genom balkong och vardagsrum, faktum är att hon nu går själv, så man hade hjärtat i halsgropen hela tiden. Hon föll rätt många gånger men inget allvarligt hände.
Man kunde inte lämna uppsikt en sekund..men men...

Personalen på Minos Village är riktigt hjälpsam. Det är rent och snyggt när man kommer hem från stranden och handdukarna byts ut som det ska.
Poolen kör rening varje natt så man behöver inte vara rädd för någon sjukdom ;)

Det är riktigt bra mat på Minos Villages lilla restaurang och jag tror faktiskt att Dina som arbetar där,  jobbar 24timmar non stop. Kanske inte riktigt, men nästan!
Så vad kostar en rejäl middag här på hotellet?
Jo,
grillspett med tillbehör, en stor grekisk sallad, en karaff vin och en stor öl=16-17Euro/för 2 pers alltså!(150kr)Det är billigt! Gott var det också!

Folket på Minos Village:
När vi var där så var det mycket pensionärer och några barnfamiljer. Mycket lugnt. Inget stim. Inget dunkaduka vid poolen. Det spelas hyfsat lugn musik vid baren.
Man bara njuter med andra ord.
Man hör fågelkvitter dygnet runt och poolen som trummar...
Läget:
Runt hörnet börjar restaurangerna ligga efter varandra. Hotellet ligger lite på höjden och det är ca.250m till stranden. Hela vägen ner till stranden ligger det småbutiker, snabbköp och tavernor. Läget är mycket bra. Nära till allt och samtidigt ändå så lugnt på hotellet.

 Säger man till i god tid, kan man dessutom behålla rummet om man skulle behöva resa hem sent på kvällen, då till en kostnad på 30Euro.

Detta kan då kännas dyrt, men det är det inte!
Snika inte..va fan e 280kr?
Njut så länge du kan av semestern i stället!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar