tisdag 12 juni 2012

Men sluuta..

Nåt som är rätt tradigt, är till exempel:

-när Snäck står och hänger med huvudet rätt ner i toastolen och plötsligt spottar ut sin napp.
-när man upptäcker att toarullen inte längre sitter där den ska utan ligger 2 m ute i hallen, och detta när man gjort nr.2.
-när man just hängt upp tvätten på tvättstället och en viss minimänniska välter allt(när det råkar hänga en överfull tvättmaskin med bara strumpor och underkläder)
-när man upptäcker att det inte finns något som helst sött att tugga på..man blir liksom hyste och överväger att gå till attack på barnmatspurén.
-när man vaknar mitt i natten och ska gå och stoppa in nappen och plötsligt upptäcker att nappen redan är i munnen på ungen. Man har alltså drömt att kiddon gnäller. Man har alltså stigit upp i onödan.
-när man släpat runt på systemkameran i 4 timmar, plötsligt kommer i håg att fota eftersom mongot som man är, glömt bort det OCH inser att kameran inte innehåller minneskortet vid första knäppningen.
-när man är skitsugen på något, öppnar upp både kylskåp och frys, hittar glassen längst in, slickar sig om munnen och är färdig att gå till attack och plötsligt får hjärtstillestånd av att se den frysta spenatsoppan ligga i glassburken.

Nä..och fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar