lördag 19 november 2011

Väldigt lite passar lilla fröken Snäck!

Tack o lov...jag kan räkna på fingrarna gångerna Snäckis har gnällt. Hon har bara gråtit rätt ut i typ 10 minuter en endaste gång sedan hon föddes och hon  har kanske haft en gnälldag ca.5 gånger sedan hon föddes. Hon är alltså ett lyckligt barn. Vi är lyckliga tillsammans. Ju lyckligare barn, desto lyckligare morsa. Så är det..
Men, detta menas inte att man bara kan sätta Snäck på sitt rum och så..poff..sköter hon sig själv. Nix, det krävs att man har teatertallanger och sångkunskaper. Lite dans och matlagningskurser medföljer också under dagen.
Jag snackar på som en galning och det känns som om den här lilla tjejen kommer att snacka tidigt. Fast det vet man ju förståss inte, men det känns som det i allafall.
Jag leker ständigt med henne. Har skämt bort henne totalt.
Fast hon är ju snäll, så när man väl åker in till stan, går på restaurang eller annat liknande, Japp, då är tösabiten exemplarisk. Som sagt, ett A-barn! ;)


Ett par grannar till oss, så jäkla snällt alltså, har låtit oss prova deras gamla leksaker som deras son hade.
Vi fick prova en babysitter. Nix, det passade inte Snäck!
Vi fick prova en specialgunga, värsta grejen alltså.. Nix, det passade inte Snäck!
Vi fick låna en Bumbostol och där var vi nästan inne..dvs..nästan MEN..Nix, det passade inte Snäck!
Då gick jag och köpte ett bord till den här lilla stolen och faktiskt, faktiskt funkar det. Hon gillar att sitta där.
Annars sitter hon i "äggastolen" som jag rullar runt henne i om dagarna. Hon älskar fortfarande Babygymet, tack o lov. Och sist men inte minst..Masken. Hennes älskade mask, den är med över allt.
Tur det finns leksaker.

Vi var inne i folkstimmet i city idag. Shit pommez. Varför trodde vi det skulle vara bra? Jo, därför att vi brukar ha det gött där i stimmet. Gå och käka och allt vad vi pysslar med. Men idag var det kaos. Folk har redan börjat shoppa inför julen. Stimmigt värre. Vi var tvugna att åka hem. Det blev ingen lördagsmiddag i stan. Fast Snäck var lika glad för det juuuuu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar