fredag 25 november 2011

Vad hände?

Igår kväll var jag ute och tog min dagliga kvällspromenad och när jag kom hem slog plötsligt halsont och förkylningen på. Vi snackar feber och halsont så att jag inte kunde svälja. Ett tag trodde jag till och med att jag fått halsfluss.
Idag skulle jag gått upp till Anna och fått vara med på mammaträffen. Hennes grupp som hon fixat, är rätt trevlig och jag hade sett fram emot att få vara med och snacka skit och leka med barnen. Så blev det inte. Nix, det blev alvedon, huvudvärk och en fruktansvärd förkylning.
Snäck verkar ha klarat sig bra. Hon gnäller inte så mycket..däremot har hon sovit skitlite idag bara för att jag behövde lite tid för mig själv och vila. Nåja, det är som vanligt dåååå...
Nu,
kvällen har kommit och jag är däckad. Tobias skyndade tidigare och tog kvällspromenaden med Snäck. En hel timme låg jag för mig själv i soffan.
Kunde jag sova?
NÄÄÄÄÄ DET KUNDE JAG INTE. Varför kan jag inte sova på beställning. Nästan alla andra mammor verkar kunna detta. Men jag fick lite tid att ligga och vila, och det är väl ändå det som räknas.

Ny dag i morgon..vi får väl se hur det blir då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar